FA EN AR RU FR CHI

دوازدهمین همایش بین المللی علوم ورزشی برگزار شد.

به نام خدا

همایش بین المللی تربیت بدنی و علوم ورزشی با میزبانی پژوهشگاه تربیت بدنی از 19 الی 22 آبان ماه 1399 به صورت آنلاین برگزار شد. در یکی از مهمترین پنل های این همایش، دانشکده تربیت بدنی و قطب علوم ورزشی و تندرستی دانشگاه گیلان میزبان برگزاری پنل فعالیت بدنی و تندرستی بود. این پنل با حضور اعضای هیات رئیسه پنل دکتر میرزایی، دکتر نورسته، دکتر گوهر رستمی و با حضور دکتر دمیرچی و دکتر رحمانی نیا برگزار شد. در این پنل 2 عضو اصلی قطب علوم ورزشی و تندرستی جناب آقای دکتر محبی و دکتر دمیرچی، به عنوان سخنران کلیدی حضور داشتند. این پنل از ساعت 8 صبح با پخش کلیپ و تیزر شروع شد و در ابتدا دکتر امیرساسان سخنرانی نمودند. سپس دکتر دمیرچی، دکتر محبی و دکتر استلا ولپ از ایالات متحده سخنرانی کردند. پس از سخنرانی اساتید، 5 سخنرانی در بخش دانشجویی نیز اجرا شد. این پنل در ساعت 10 صبح به پایان رسید. بخش دوم پنل سخنرانی دکتر فرهاد رحمانی نیا با عنوان" ورزش و سالمندی "  از ساعت 13 لغایت 15 بود.

روابط عمومی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی